DOMATES FESLEĞENLİ BRUSCHETTA

Çeşnili lezzetler!

Buğday unu, bitkisel yağ, su, kurutulmuş domates, fesleğen, ekmek mayası,  tuz ve şeker karışımına yeterince sevgimizi de ekledikten sonra yaklaşık yarım saat hamurumuzun olmasını sabırla bekliyoruz. Usta ellerde şekillenen bruschettalar tepsilere diziliyor. Mayalama odasında 15 dakika mayalandıktan sonra 280 ˚C’de pişen bruschettalar soğutulup dilimlendikten sonra  diğer bir fırının yolunu tutuyor. İkinci fırınımızda 150˚C’de çıtır çıtır olması için kurutulduktan sonra paketlenen domatesli fesleğenli bruschettalar sofranızdaki yeri almaya hazır. Afiyetle..

İÇİNDEKİLER:  Buğday unu (Gluten içerir),İçme suyu, bitkisel yağ (pamukyağı%2),Bitkisel yağ (zeytinyağ %1,5), kurutulmuş domates, fesleğen, Ekmek Mayası, Pancar Şekeri, Tuz.

ALERJEN UYARISI: Gluten  içerir.