ZEYTİNLİ KEKİKLİ BRUSCHETTA
Çeşnili lezzetler!
Buğday unu, bitkisel yağ, su, siyah zeytin, kekik, zahter,
ekmek mayası, tuz ve şeker karışımına
yeterince sevgimizi de ekledikten sonra yaklaşık yarım saat hamurumuzun
olmasını sabırla bekliyoruz. Usta ellerde şekillenen bruschettalar tepsilere
diziliyor. Mayalama odasında 15 dakika mayalandıktan sonra 280 ˚C’de pişen
bruschettalar soğutulup dilimlendikten sonra
diğer bir fırının yolunu tutuyor. İkinci fırınımızda 150˚C’de çıtır
çıtır olması için kurutulduktan sonra paketlenen zeytinli kekikli bruschettalar
sofranızdaki yeri almaya hazır. Afiyetle..
İÇİNDEKİLER: Buğday unu (Gluten içerir),İçme suyu, bitkisel yağ
(pamukyağı%2),Bitkisel yağ (zeytinyağ %1,5), Siyah zeytin, kekik, zahter, Ekmek
Mayası, Pancar Şekeri, Tuz.
ALERJEN UYARISI: Gluten içerir.