SARIMSAKLI ZEYTİNYAĞLI BRUSCHETTA

Çeşnili lezzetler!

Buğday unu, bitkisel yağ, su, kurutulmuş sarımsak tozu, ekmek mayası,  tuz ve şeker karışımına yeterince sevgimizi de ekledikten sonra yaklaşık yarım saat hamurumuzun olmasını sabırla bekliyoruz. Usta ellerde şekillenen bruschettalar tepsilere diziliyor. Mayalama odasında 15 dakika mayalandıktan sonra 280 ˚C’de pişen bruschettalar soğutulup dilimlendikten sonra  diğer bir fırının yolunu tutuyor. İkinci fırınımızda 150˚C’de çıtır çıtır olması için kurutulduktan sonra paketlenen sarımsaklı zeytinyağlı bruschettalar sofranızdaki yeri almaya hazır. Afiyetle..

İÇİNDEKİLER: Buğday unu (Gluten içerir),İçme suyu, bitkisel yağ (pamukyağı%1),Bitkisel yağ (zeytinyağ %2,5), kurutulmuş sarımsak tozu, Ekmek Mayası, Pancar Şekeri, Tuz.

 ALERJEN UYARISI: Gluten  içerir.