KENEVİRLİ GEVREK LOKMALIK
Çıt çıt çedene!
Buğday unu, bitkisel yağ, su, ekmek mayası, kenevir, tuz ve şeker karışımına yeterince sevgimizi
de ekledikten sonra yaklaşık yarım saat hamurumuzun olmasını sabırla
bekliyoruz. Usta ellerde şekillenen gevrekler
lokmalar halinde kesiliyor. Mayalama odasında 15 dakika mayalandıktan
sonra 280 ˚C’de pişen gevreklerimiz
diğer bir fırının yolunu tutuyor. İkinci fırınımızda 150˚C’de çıtır
çıtır olması için kurutulduktan sonra paketlenen kenevirli gevrekler sofranızdaki yeri almaya hazır.
Afiyetle..
İÇİNDEKİLER: Buğday
unu (Gluten içerir), İçme suyu, bitkisel yağ (palm yağı), kenevir, Ekmek Mayası, Pancar Şekeri, Tuz.
ALERJEN UYARISI:
Gluten içerir.