TAM BUĞDAYLI GEVREK LOKMALIK
Her şeyiyle tam!
Tam Buğday unu, bitkisel yağ, su, ekmek mayası, tuz ve şeker
karışımına yeterince sevgimizi de ekledikten sonra yaklaşık yarım saat
hamurumuzun olmasını sabırla bekliyoruz. Usta ellerde şekillenen gevrekler küçük lokmalar halinde kesiliyor. Mayalama odasında 15 dakika
mayalandıktan sonra 280 ˚C’de pişen gevreklerimiz diğer bir fırının yolunu tutuyor. İkinci fırınımızda
150˚C’de çıtır çıtır olması için kurutulduktan sonra paketlenen tam
buğdaylı gevrekler sofranızdaki yeri
almaya hazır. Afiyetle..
İÇİNDEKİLER: Tam Buğday Unu %65 (Gluten içerir),
Buğday Unu (Gluten içerir), İçme Suyu, Bitkisel Yağ (Pamuk yağı), Ekmek Mayası, Pancar
Şekeri, Tuz.
ALERJEN
UYARISI: Gluten içerir.