TAM BUĞDAYLI GEVREK LOKMALIK

Her şeyiyle tam!

Tam Buğday unu, bitkisel yağ, su, ekmek mayası, tuz ve şeker karışımına yeterince sevgimizi de ekledikten sonra yaklaşık yarım saat hamurumuzun olmasını sabırla bekliyoruz. Usta ellerde şekillenen gevrekler  küçük lokmalar  halinde kesiliyor. Mayalama odasında 15 dakika mayalandıktan sonra 280 ˚C’de pişen gevreklerimiz  diğer bir fırının yolunu tutuyor. İkinci fırınımızda 150˚C’de çıtır çıtır olması için kurutulduktan sonra paketlenen tam buğdaylı  gevrekler sofranızdaki yeri almaya hazır. Afiyetle..

İÇİNDEKİLER: Tam Buğday Unu %65 (Gluten içerir), Buğday Unu (Gluten içerir), İçme Suyu, Bitkisel Yağ (Pamuk yağı), Ekmek Mayası, Pancar Şekeri, Tuz.

ALERJEN UYARISI: Gluten içerir.