SUSAMLI GEVREK Lokmalık
Susam severler burada mı?
Buğday unu, bitkisel yağ, su, ekmek mayası, tuz ve şeker
karışımına yeterince sevgimizi de ekledikten sonra yaklaşık yarım saat
hamurumuzun olmasını sabırla bekliyoruz. Usta ellerde şekillenen gevrekler önce
bol bol susamlanıyor daha sonra küçük
lokmalar halinde kesiliyor. Mayalama odasında 15 dakika mayalandıktan sonra 280
˚C’de pişen gevreklerimiz diğer bir
fırının yolunu tutuyor. İkinci fırınımızda 150˚C’de çıtır çıtır olması için
kurutulduktan sonra paketlenen susamlı gevrekler sofranızdaki yeri almaya
hazır. Afiyetle..
İÇİNDEKİLER: Buğday
unu (Gluten içerir), İçme suyu, bitkisel yağ (palm yağı), Susam, Ekmek Mayası, Pancar Şekeri,
Tuz.
ALERJEN UYARISI:
Gluten ve Susam içerir.