SUSAMLI GEVREK Lokmalık

Susam severler burada mı?

Buğday unu, bitkisel yağ, su, ekmek mayası, tuz ve şeker karışımına yeterince sevgimizi de ekledikten sonra yaklaşık yarım saat hamurumuzun olmasını sabırla bekliyoruz. Usta ellerde şekillenen gevrekler önce bol bol susamlanıyor  daha sonra küçük lokmalar halinde kesiliyor. Mayalama odasında 15 dakika mayalandıktan sonra 280 ˚C’de pişen gevreklerimiz  diğer bir fırının yolunu tutuyor. İkinci fırınımızda 150˚C’de çıtır çıtır olması için kurutulduktan sonra paketlenen susamlı gevrekler sofranızdaki yeri almaya hazır. Afiyetle..

İÇİNDEKİLER: Buğday unu (Gluten içerir), İçme suyu, bitkisel yağ (palm yağı), Susam, Ekmek Mayası, Pancar Şekeri, Tuz.

ALERJEN UYARISI: Gluten ve Susam içerir.