TAHILLI GEVREK
Bol tahıllı!
Buğday unu, tam buğday unu, bol tahıl karışımı, bitkisel
yağ, su, ekmek mayası, tuz ve şeker
karışımına yeterince sevgimizi de ekledikten sonra yaklaşık yarım saat
hamurumuzun olmasını sabırla bekliyoruz. Usta ellerde şekillenen gevrekler uzun çubuklar halinde kesiliyor. Mayalama
odasında 15 dakika mayalandıktan sonra 280 ˚C’de pişen gevreklerimiz diğer bir fırının yolunu tutuyor. İkinci
fırınımızda 150˚C’de çıtır çıtır olması için kurutulduktan sonra paketlenen
tahıllı gevrekler sofranızdaki yeri
almaya hazır. Afiyetle..
İÇİNDEKİLER: Buğday Unu (Gluten içerir), Tam Buğday
Unu (Gluten içerir), Bol Tahıl Mix %18 (Çekirdek içi, Çavdar ezmesi, Yulaf
ezmesi, Buğday ezmesi, Keten tohumu, Susam, Mısır irmiği, Kenevir) (Gluten
içerir), İçme Suyu,
Bitkisel Yağ (Pamuk yağı), Ekmek Mayası, Pancar Şekeri, Tuz.
ALERJEN UYARISI: Gluten içerir.