TAHILLI GEVREK LOKMALIK
Bol tahıllı!
Buğday unu, tam buğday unu,bol tahıl karışımı, bitkisel yağ,
su, ekmek mayası, tuz ve şeker
karışımına yeterince sevgimizi de ekledikten sonra yaklaşık yarım saat
hamurumuzun olmasını sabırla bekliyoruz. Usta ellerde şekillenen gevrekler lokmalar
halinde kesiliyor. Mayalama odasında 15 dakika mayalandıktan sonra 280
˚C’de pişen gevreklerimiz diğer bir
fırının yolunu tutuyor. İkinci fırınımızda 150˚C’de çıtır çıtır olması için
kurutulduktan sonra paketlenen tahıllı
gevrekler sofranızdaki yeri almaya hazır. Afiyetle..
İÇİNDEKİLER: : Buğday Unu (Gluten içerir), Tam Buğday
Unu (Gluten içerir), Bol Tahıl Mix %18 (Çekirdek içi, Çavdar ezmesi, Yulaf
ezmesi, Buğday ezmesi, Keten tohumu, Susam, Mısır irmiği, Kenevir) (Gluten
içerir), İçme Suyu,
Bitkisel Yağ (Pamuk yağı), Ekmek Mayası, Pancar Şekeri, Tuz.
ALERJEN UYARISI: Gluten içerir.