TAHILLI GEVREK LOKMALIK

Bol tahıllı!

Buğday unu, tam buğday unu,bol tahıl karışımı, bitkisel yağ, su, ekmek mayası,  tuz ve şeker karışımına yeterince sevgimizi de ekledikten sonra yaklaşık yarım saat hamurumuzun olmasını sabırla bekliyoruz. Usta ellerde şekillenen gevrekler  lokmalar  halinde kesiliyor. Mayalama odasında 15 dakika mayalandıktan sonra 280 ˚C’de pişen gevreklerimiz  diğer bir fırının yolunu tutuyor. İkinci fırınımızda 150˚C’de çıtır çıtır olması için kurutulduktan sonra paketlenen tahıllı  gevrekler sofranızdaki yeri almaya hazır. Afiyetle..

İÇİNDEKİLER: : Buğday Unu (Gluten içerir), Tam Buğday Unu (Gluten içerir), Bol Tahıl Mix %18 (Çekirdek içi, Çavdar ezmesi, Yulaf ezmesi, Buğday ezmesi, Keten tohumu, Susam, Mısır irmiği, Kenevir) (Gluten içerir), İçme Suyu, Bitkisel Yağ (Pamuk yağı), Ekmek Mayası, Pancar Şekeri, Tuz.

 ALERJEN UYARISI: Gluten  içerir.