SUSAMLI GEVREK
Susam severler burada mı?
Buğday unu, bitkisel yağ, su, ekmek mayası, tuz ve şeker
karışımına yeterince sevgimizi de ekledikten sonra yaklaşık yarım saat hamurumuzun
olmasını sabırla bekliyoruz. Usta ellerde şekillenen gevrekler önce bol bol
susamlanıyor daha sonra uzun çubuklar halinde
kesiliyor. Mayalama odasında 15 dakika mayalandıktan sonra 280 ˚C’de pişen
gevreklerimiz diğer bir fırının yolunu
tutuyor. İkinci fırınımızda 150˚C’de çıtır çıtır olması için kurutulduktan
sonra paketlenen susamlı gevrekler sofranızdaki yeri almaya hazır. Afiyetle..
İÇİNDEKİLER: Buğday
unu (Gluten içerir), İçme suyu, bitkisel yağ (palm yağı), Susam, Ekmek Mayası, Pancar Şekeri,
Tuz.
ALERJEN UYARISI:
Gluten ve Susam içerir.