TANDIR GEVREĞİ LOKMALIK

Geleneksel bir lezzet!

Buğday unu, bitkisel yağ, su, ekmek mayası, kenevir,  tuz ve şeker karışımına yeterince sevgimizi de ekledikten sonra yaklaşık yarım saat hamurumuzun olmasını sabırla bekliyoruz. Usta ellerde şekillenen gevreklere çörek otu   atıldıktan sonra lokmalar halinde kesiliyor. Mayalama odasında 15 dakika mayalandıktan sonra 280 ˚C’de pişen gevreklerimiz  diğer bir fırının yolunu tutuyor. İkinci fırınımızda 150˚C’de çıtır çıtır olması için kurutulduktan sonra paketlenen tandır gevrekleri sofranızdaki yeri almaya hazır.

İÇİNDEKİLER: Buğday unu (Gluten içerir), İçme suyu, bitkisel yağ (palm yağı), çörek otu, kenevir, Ekmek Mayası, Pancar Şekeri, Tuz.

ALERJEN UYARISI: Gluten  içerir.