KENEVİRLİ GEVREK
Çıt çıt çedene!
Buğday unu, bitkisel yağ, su, ekmek mayası, kenevir, tuz ve şeker karışımına yeterince sevgimizi
de ekledikten sonra yaklaşık yarım saat hamurumuzun olmasını sabırla
bekliyoruz. Usta ellerde şekillenen gevrekler
uzun çubuklar halinde kesiliyor. Mayalama odasında 15 dakika
mayalandıktan sonra 280 ˚C’de pişen gevreklerimiz diğer bir fırının yolunu tutuyor. İkinci
fırınımızda 150˚C’de çıtır çıtır olması için kurutulduktan sonra paketlenen
kenevirli gevrekler sofranızdaki yeri
almaya hazır. Afiyetle..
İÇİNDEKİLER: Buğday
unu (Gluten içerir), İçme suyu, bitkisel yağ (palm yağı), kenevir, Ekmek Mayası, Pancar Şekeri, Tuz.
ALERJEN
UYARISI: Gluten içerir.