TANDIR GEVREĞİ
Geleneksel bir lezzet!
Buğday unu, bitkisel yağ, su, ekmek mayası, kenevir, tuz ve şeker karışımına yeterince sevgimizi
de ekledikten sonra yaklaşık yarım saat hamurumuzun olmasını sabırla
bekliyoruz. Usta ellerde şekillenen gevreklere çörek otu atıldıktan sonra uzun çubuklar halinde
kesiliyor. Mayalama odasında 15 dakika mayalandıktan sonra 280 ˚C’de pişen
gevreklerimiz diğer bir fırının yolunu
tutuyor. İkinci fırınımızda 150˚C’de çıtır çıtır olması için kurutulduktan
sonra paketlenen tandır gevrekleri sofranızdaki yeri almaya hazır.
İÇİNDEKİLER: Buğday
unu (Gluten içerir), İçme suyu, bitkisel yağ (palm yağı), çörek otu,
kenevir, Ekmek Mayası, Pancar Şekeri, Tuz.
ALERJEN UYARISI:
Gluten içerir.